Pentru comenzi:

(+4) 0726.840.473
contact@fumgreubucuresti.ro

Contor vizitatori:


DESPRE NOI   |   PRETURI   |   GALERIE FOTO   |   PARTENERI   |   CONTACT
Despre Fumul Greu

Fumul greu - este un rezultat fizic ca urmare a folosirii ghetii carbonice. Avand in vedere ca temperatura obtinuta in procesul sublimarii acestui compus chimic este de -78° C, la contactul cu mediul ambiant va rezulta un fum cu o densitate mult mai mare decat oxigenul din incapere. Acest lucru va face posibila crearea unei paturi de fum care nu se va ridica mai sus de 30 cm de la podea. Pentru un astfel de efect, aveți nevoie doar de o cutie de gheata carbonica si o asa numita masina de fum greu.

Inchiriere masina de fum greu - Pentru a organiza o petrecere de vis – aveţi nevoie de fum greu. Noi va oferim posibiliatea sa inchiriati o astfel de masina pentru fum greu, la un pret rezonabil.

Despre NOI

Am pornit pe acest drum si nu am acceptat nici un compromis in privinta calitatii. Am lucrat la cele mai pretentioase evenimente, am participat la targuri de nunti si colaboram cu cele mai bune agentii de evenimente de pe piata. Va putem oferi la cerere si alte servicii conexe evenimentului dumneavoastra.

  • Va putem oferi la cerere si alte servicii ale partenerilor nostri si anume: aranjamente sali si de prezidiu, flori de nunta, buchete de mireasa, baloane cu heliu, pene de strut, inchirieri limuzine, inchirieri fantani de ciocolata, fotografi, cameramani, etc.;

Pentru a verifica disponibilitatea masinilor si conditiile de livrare/inchiriere a masinilor de fum, precum si alte servicii, trimiteti-ne un email la contact@fumgreubucuresti.ro

                                                Copyright 2015 © FumGreuBucuresti.Ro - All rights reserved.